SALES SUPPORT
TERVEZÉS
MEGVALÓSÍTÁS

Marketingstratégia

Cégünket tanácsadói és értékesítés támogató hozzáállása teszi egyedivé a piacon. A klasszikus marketing szolgáltatások mellett hosszú távú, eredményorientált és méréseken alapuló stratégiai együttműködésekkel tudjuk a legjobban bizonyítani számodra szakmai hozzáértésünket.

 

Kiemelten fontosnak tartjuk a stratégiai gondolkodást, megvalósítható koncepciók tervezését. Közel egy évtized marketing stratégia tapasztalatát osztjuk meg ügyfeleinkkel nap mint nap, melynek köszönhetően mi is folyamatosan tanulunk és új kihívásokkal, megoldandó helyzetekkel szembesülünk.

 

A stratégia tervezés mellett szívesen levesszük válladról a kommunikációs feladatok megvalósításának terhét is. Szakmai csapatunk hatékony segítséget nyújt kivitelezés terén, teljeskörű lefedettséggel megoldva a marketing feladatokat.

FACEBOOK
 
 
 
 

Hirdetéskezelés

Olyan hirdetési eszközöket szeretünk használni, melyek bizonyíthatóan bevételt hoznak ügyfeleinknek. Eredményt elérni azonban csak a cél ismeretében lehet. Legyen szó szolgáltatásról vagy termék értékesítéséről, minden esetben ügyfeleinkkel közösen határozzuk meg azokat a mutatókat, amelyek definiálják, milyen hirdetési csatornával tudjuk a legoptimálisabb hatást és eredményt elérni.

 

Szektortól függetlenül állítjuk: nem létezik csodaszer a marketingben. Tapasztalat, benchmark és hozzáértő szakembergárda azonban igen.

Mi a számoknak hiszünk. A hirdetési eszközök hatását kis büdzsével, eredmény alapon teszteljük. Ez a receptje annak, hogy költséghatékony és sikeres kampányokat futtassunk vállalkozásod számára.

 

Nem vagyunk jósok, jövendőmondók. A célok ismeretében több hirdetési változatot és célcsoportot tesztelünk, a legjobban teljesítő kreatívok és tartalmak alapján határozzuk meg a következő időszak kommunikációját, napról-napra, hétről- hétre, évről-évre.

EREDMÉNY ALAPÚ KAMPÁNYOK
PILOT LOGIKA
A/B TESZT

Social media management

Legyél jelen ott, ahol a célközönséged is!

Social media management szolgáltatásunkkal abban segítünk, hogy megtaláljuk márkád, illetve vállalkozásod számára a megfelelő közösségi platformokat, erősítsük online jelenlétedet.

Content csapatunkkal megalkotjuk, publikáljuk és moderáljuk a megjelenő tartalmakat, hirdetési specialistáinkkal pedig célcsoportra fókuszáltan hirdetjük, elemezzük hatékonyságukat. Végül mindezt érthető, átlátható formában riportáljuk feléd.

FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE
LINKEDIN
VIBER

Content marketing

Nem csak veled, célközönségeddel is megtaláljuk a közös hangot!

A mi szövegíróink pontosan tudják, hogy mit mondjanak vásárlóidnak és azt is, hogy milyen stílusban tegyék ezt. Nincs olyan téma, amiről ne tudnának oldalakat írni, még akkor sem, ha valami igazán különleges szférában dolgozol.

FACEBOOK
HÍRLEVÉL
PR
BLOG

Grafikai szolgáltatások

ARCULAT
LÁTVÁNYTERVEK
NYOMDAI ANYAGOK
WEBDIZÁJN
UX

A kreatív tartalmak, jó minőségű grafikai anyagok amellett, hogy a vásárlók szemében is pozícionálják szolgáltatásainkat, elengedhetetlenek az értékesítés növeléséhez. Vagány arculat, érthető üzenet, célcsoporthoz illő megvalósítás.

 

Keresőoptimalizálás

Ha problémánk akad, igényünk támad egy termék/szolgáltatás iránt, keressük a megoldást.

 

A keresőoptimalizálás – azaz a SEO (Search Engine Optimisation) célja, hogy terméked/szolgáltatásod láthatóvá váljon a keresőmotorok (Google, Yahoo, Bing), valamint potenciális ügyfeleid számára. Láthatóvá válni az organikus találatokban pedig nem más, mint piaci előnyt szerezni a versenytársaiddal szemben.
 

 

A digitális marketing egyik fontos elemének tartjuk a keresőoptimalizálást (SEO-t), melyet minden esetben a többi eszközzel és marketingkommunikációs csatornával együtt tervezünk, ezzel is létrehozva a teljes szinergiát közöttük.

SEO
ON-PAGE SEO
OFF-PAGE SEO
GOOGLE
KEYWORDS