top of page

SEO szolgáltatásaink

Hogyan segíthetnek neked a Markweb Digital SEO szolgáltatásai?

A Google első helyén lenni egyre fontosabb a vállalatok számára, ugyanakkor a növekvő versenyben egyre nehezebb eredményeket elérni, pláne hosszabb távon megtartani azokat. A Google, hazánk monopol helyzetben lévő keresőmotorja ma már több mint 200 rangsorolási tényezőt értékel, hogy meghatározza egy oldal pozícióját a keresési eredmények között. E bonyolultság miatt a cégek számára egyre nehezebbé válik a keresőoptimalizálás megfelelő kivitelezése. Így nem meglepő, hogy a vállalatok manapság egyre inkább kiszervezik a keresőoptimalizálás folyamatait egy SEO ügynökségnek. Ahogy ugyanis a Google egyre okosabbá válik, a keresőoptimalizálás egyre több szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ráadásul a legtöbb szegmensben a verseny is folyamatosan fokozódik.

Markweb csoport-7.jpg

Hogyan segítheti a Markweb Digital keresőoptimalizálása üzleti céljaid elérését?

A SEO-val többféleképpen is hozzájárulhatunk egy vállalat sikeréhez:
 

Megtalálhatóság:
Ha a honlapod nincs a Google első oldalán, a potenciális ügyfelek nem fogják megtalálni azt. A jó keresőpozíciók imázs és márkaépítési okokból is fontosak lehetnek. Ki ne szeretne a versenytársai elé kerülni?

 

Ingyenes forgalom:
A jól végzett keresőoptimalizálás mindig a látogatók számának növekedéséhez vezet. Nagyon fontos, hogy a nagy gonddal elkészített weboldalra minél több látogató érkezzen. Ez az első lépcsőfok, hogy később vásároljanak, illetve ügyféllé konvertálódjanak.
 

A befektetés megtérülése (ROI):
Függetlenül attól, hogy egy webáruházról vagy egy szolgáltató cégről van szó, a vállalatok számára végső soron az a legfontosabb, hogy egy marketing tevékenység hozzájáruljon a pozitív ROI-hoz, magyarán több bevételt generáljon, mint amennyit beleinvesztáltunk. A folyamatos keresőoptimalizálás általában hosszabb távon fejti ki hatását, ám a nyereség gyakran már néhány hónap után meghaladja a befektetett összeget. Fontos még megjegyezni, hogy hatása a tevékenység leállítása után is fennmarad.
 

Mi, a Markweb Digital-nál a keresőoptimalizálást a marketing mix fontos csatornájaként kezeljük. Mindent megteszünk ügyfeleink sikerei érdekében. Munkánk során nem csak marketingesként gondolkodunk, hanem ügyfeleink szemszögéből is.

Havidíjas SEO szolgáltatásunk árai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illetve, kisebb büdzsé esetén tekintsd meg AI alapú SEO ajánlatunkat!

 

 

 

 

A rendszeres keresőoptimalizálásunk munkafolyamatai

SEO elemzés

A közös munkát minden esetben egy alapos SEO elemzéssel kezdjük. Először is megvizsgáljuk a weboldalad láthatóságának jelenlegi állapotát. Többek között a következő kérdésekre igyekszünk válaszokat találni:

 

Mik a vállalkozásod szempontjából fontos keresőszavak, amikre rákeresve fontos, hogy megtaláljanak?
A keresőkifejezések kiválasztása elemi fontosságú, és jól átgondoltnak kell lennie. Ha a vállalat számára releváns kifejezések hiányoznak, a SEO munka nem érheti el a maximális sikert.
 

Milyen helyezésekkel rendelkezik már a honlapod?
Professzionális SEO eszközeinkkel ellenőrizzük, hogy céged honlapja rendelkezik e már természetes forgalommal. Megnézzük, hogy milyen forgalommal rendelkezik a weboldal, és miként tudnánk azt javítani a munkánk segítségével.
 

Maga a weboldal már optimalizálva van?
Nagyon fontos, hogy feltérképezzük a honlap technikai és tartalmi hibáit, fejlesztési lehetőségeit.
 

Milyen minőségűek a meglévő bejövő linkek? Milyen más webhelyek hivatkoznak már az oldalaida? Hogyan viszonyul a backlink profilod a versenytársakhoz?
Az általunk végzett elemzés megmutatja a terület jelenlegi állapotát, valamint a fejlesztési lehetőségeket.
 

A SEO-elemzés eredménye egy részletes jelentés, amely ideális alapot képez a folyamatos keresőoptimalizáláshoz.

Ebben az elemzésben konkrét javaslatokat teszünk a weboldal technikai hibáinak javítására, ami mellé egy részletes hibalistát is csatolunk az érintett URL-ekkel, ami alapján a webfejlesztők elvégezhetik a szükséges beavatkozásokat.

 

Onpage optimalizálás

A keresőoptimalizálás során minden hónapban a megbeszélt ütemben optimalizáljuk az oldal fő- és aloldalait. Az üzletileg, valamint SEO szempontból legfontosabb URL-ekkel kezdünk. Az optimalizálás során az oldalak tartalmait, címeit és alcímeit (H1, H2 stb), a meta description és meta title címkéket, illetve a képek alt attribútumait is optimalizáljuk.
Kulcsszókutatást követően tartalomstratégiát készítünk, majd ennek mentén profi szövegíróink kiváló tartalmakat készítenek a weboldalra.

 

Az így elkészült tartalmak nem csak a keresőoptimalizálás céljait segítik. A jó minőségű tartalmak más csatornákon, a Google Ads kampányoknál, illetve a közösségi médiából jövő forgalom esetén is éreztethetik konverziós arány növelő hatásukat.

Ha jó helyezéseket szeretnénk elérni a keresőben, elengedhetetlen fontosságú, hogy az oldalon jól optimalizált tartalmak legyenek.

 

Off Page optimalizálás - Linképítés

A SEO harmadik fő területe az offpage optimalizálás. Ez a külső rangsorolási tényezők, legfőképpen a backlinkek fejlesztésével, építésével foglalkozik.

A Google számára egy weboldal backlinkjei még mindig hihetetlenül fontos rangsorolási tényezőt jelentenek. A legtöbb iparágban jó helyezéseket linkek nélkül szinte lehetetlen elérni, és a piaci szereplők sok erőforrást fektetnek linkprofiljuk fejlesztésébe. Ezen a területen is hathatós segítséggel szolgálunk ügyfeleinknek.

Írj nekünk!

Köszönjük üzeneted, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page